Vilka är vi

Vi som jobbade i projektet Livsstilscoacherna:

erikaErika Gustafsson / Projektledare

 

 

 

 

Micke_press

Mikael Engvall / Livsstilscoach hade Karlskronas kommun som upptagningsområde. Mikael är föreningsaktiv (SHEDO och NSPH) och gillar sociala medier, natur och kultur. Två dagar i veckan fanns han tillgänglig på Träffpunkten i Karlskrona.

 

 

CaritaCarita Augustsson / Livsstilscoach hade Ronneby kommun som upptagningsområde. Carita är utbildad socionom med stor erfarenhet av råd och stöd till familjer. Hon har även arbetat med missbruksproblematik.

 

anna_k_lscAnna Karlsson / Livsstilscoach hade Karlshamns och Karlskronas kommun som upptagningsområde. Anna arbetar med motiverande samtal. Hon är informationsingenjör och gillar att jobba med färg och form. En dag i veckan finns Anna på Träffpunkten i Karlskrona.

 

 

EvaLotteEva-Lotte Johnsson / Livsstilscoach hade Sölvesborgs och Olofströms kommun som upptagningsområden. Som framgångsfaktor tror Eva-Lotte på det jämlika mötet som ett komplement till professionen.

 

 

291_1473147330130Anna Wintzell / Livsstilscoach är föreningsaktiv i RSMH och ”Brukarrådet för psykisk ohälsa”. Anna gillar kultur, natur och kreativt skapande. En eftermiddag i veckan träffade du henne på Träffpunkten i Karlskrona.

 

 

293_1473147333310Signhild Fagerberg / Livsstilscoach hade Karlskrona kommun som upptagningsområde. Signhild är Certifierad Hälsocoach, i korta ord specialiserar hon sig inom den holistiska medicinen det vill säga välbefinnande mellan kropp och själ. Signhild är föreningsaktiv i SHEDO och ”Brukarrådet för psykisk ohälsa”. En dag i veckan fanns hon på Träffpunkten i Karlskrona.